tisdag 17 augusti 2010

Sedan sist...

Det har varit dåligt med bloggandet i sommar men nu ska jag försöka att komma igen och jag tänkte börja med att visa vad jag har hunnit med i sommar...
Jag var med i en kopp garn bytet på stickamera, och fick ett jättefint paket av Annika, tack så jättemycket!!!

Jag har stickat färdigt uppifrånochner koftan till familjens minsting =) Jag har redan ideer till en ny till honom. Men först ska jag sticka färdigt koftan till mig själv som jag börjat på i ett garn jag fyndat på tradera.
Babykofta uppfirån och ner a'la Tant Kofta

Uppifrånochner kofta a'la Tant Kofta i ett tjockt rosa garn som jag köpt på tradera
Jag har börjat på en Andres shawl...
en start på Andreas shawl

... och en hawthorne 
Hawthorne

Jag har stickat julimönstret i pulsklubben, det var en perfekt strandstickning. Pulsvärmarna är stickade i tre stickors egenfärgade merinoull och fleeceartist woolie silk i färgen carousell och så en skvätt lanett från sandnesgarn till kanten och så ett gäng udda knappar för att göra det hela extra tokigt.
(crazy) great wekeend mitts
Jag har kommit halvvägs på en knallturkos Damson (ravelry länk), långt efter alla andra fastnade jag för den, mycket behaglig stickning som inte kräver så mycket tankeverksamhet =)
Damson

Jag har hunnit virka lite oxå, en Molly Mus i doppresent till en liten Molly. Musen är virkad efter det här mönstret från ulliga gulliga saker. Musen är virkad i drops ice och med virknål nr 5,00 mm. Hon mäter ca 27 cm från huvud till fot.


<><><>
Doppresent till lilla Molly

Inga kommentarer: